| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Tony FNS STAFF

|
Postitatud: Kolm 07 Juul, 2010 10:22.28 Teema: |
|
|
Kui seda süsteemi annab natukenegi kokku panna, siis saan seda ka ehk autoga transportida Seda annab küll kokku panna. Ja hea on see, et seda annab ka rulluiskudel lükata
Aga ma ei tea kas raha on vaja selleks koguda.
Kas muidu olete nõus, et see sama käru osta? Ma ostan siis ära.
Ja kes selle muusikasüsteemi sinna sisse saab ehitada? kellegil on anda mingeid muusikasüsteemi osasid FNS'i musakäru jaoks? _________________ Igal reedel Friday Night Skate... koguneme jaani kiriku ees kell 19:30 
Viimati muutis seda Tony (Kolm 07 Juul, 2010 11:23.33). Kokku muudetud 2 korda |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Fukiku FNS STAFF
|
Postitatud: Kolm 07 Juul, 2010 10:44.56 Teema: |
|
|
Ma juhiks tähelepanu selle käru ühele olulisele puudusele - tal ei ole pidureid. Rulluiskudega sõites võib see suht kriitiline olla, kui sa pead kuskil allamäge lõigul oma rattad asfaldile jätma sellepärast, et sul on veel vaja mingi 10kg käru enda ees pidurdada. Arvestama peab ka sellega, et käruga sul ei olegi muud võimalust praktiliselt kui kannaklots või t-stop sest muid kiirust vähendavaid manöövreid eriti koos käruga teha ei saa.
Rulluisutamiseks mõeldud lastekärudel on näiteks selleks tarbeks oma käsipidur millega käru iseseisvalt pidurdada saab. Äkki tasub nende poole vaadata ümberehitamise toorikuna, kuid siis kaob jalgrattaga ühildamise võimalus ilmselt.
EDIT: muuseas, palun katsuge korralikku eesti keelt kirjutada - nutma ajab see, kui inimesed järjekindlalt tavalisi eestikeelseid sõnu valesti kirjutavad :/ |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tony FNS STAFF

|
Postitatud: Kolm 07 Juul, 2010 11:15.51 Teema: |
|
|
Kui ei ole skeidil piisavalt osavat sõitjat, siis tuleb see käru ratta külge kinnitada. Tavaliselt neid osavaid sõitjaid leidub, kes saavad rulluisutades selle käru pidurdamisega hakkama. Ja selliseid probleeme pidurdamisega võib tulla laskumistel vaid. Kuid see teema vajab kindlasti tähelepanu.
Kui nüüd sooviksime osta sellist lastekäru, kus on ka pidurid, siis see läheb hirmus kalliks maksma+ selle ümberehitamine vajab jälle lisategutsemist.
Käru link ka veel korra siia - http://www.arketel.ee/mini_est.html _________________ Igal reedel Friday Night Skate... koguneme jaani kiriku ees kell 19:30 
Viimati muutis seda Tony (Kolm 07 Juul, 2010 12:07.43). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nuxx
|
Postitatud: Kolm 07 Juul, 2010 11:30.42 Teema: |
|
|
kindlasti peaks jälgima seda, et see "käru" ei riivaks silma ka kõrvaltvaatajale. _________________ Raske on olla normaalne |
|
| Tagasi üles |
|
 |
R.olle.rblade

|
Postitatud: Kolm 07 Juul, 2010 17:53.32 Teema: |
|
|
pidurit on ikka vaja, aga selle ehitame ise juurde. _________________ Ärge piinake ennast, tooge uisud minu kätte hooldusesse;) www.skate.ee/uisuhooldus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
m0cc
|
Postitatud: Kolm 07 Juul, 2010 23:21.33 Teema: |
|
|
| Kindlasti saab ratta piduri juppidest midagi kokku ehitada tegelikult. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tony FNS STAFF

|
Postitatud: Nelj 08 Juul, 2010 00:36.04 Teema: |
|
|
Oki, väga lahe kui on viitsimist selle piduriga ka jännata  _________________ Igal reedel Friday Night Skate... koguneme jaani kiriku ees kell 19:30  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sonic

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
:) Külaline
|
Postitatud: Esm 12 Juul, 2010 17:47.15 Teema: |
|
|
| Alari kirjutas: | | Keegi viimasel FNS-il rääkis et ta mingi sõber ehitas tavalisse seljakotti mingi muusikasüsteemi vms... kolme rattaline käru tundub selline liiga suur ja tülikas lisakoormus, mida ei saaks kontrollida eriti ja iga auk või veits halvem teeolu lööb käru küllili, ettevaatlikult sõita sellega oleks jällegi väga aeglane. |
+1 lihtsam oleks ja odavam teha see seljakoti muusiak süsteem kui käru ,esiteks lihtsam kaasas kanda teiseks üks probleem on käru aga teine probleem on see ,et kes seda käru lükkab ja kui tuleb ette augulised teed siis ta võib päris jänni jääda omadega,nii ,et mina arvan ,et lihtsam oleks selja peale rihmadega kinnitatav muusika süsteem
Hollandis või kuskil skeidil olid kh sinised siuksed klaasvatika tehtud ja siniseks värvitud 2 ovaal kõlarit ja kõik aint ma ei tea kuidas see elektri lahendus oli tehtud kuna selge on see ju ,et autoakut seljakoti ei topi ja kaua ta patakategagi kehtib |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tony FNS STAFF

|
Postitatud: Esm 12 Juul, 2010 23:45.24 Teema: |
|
|
Seljakoti süsteem on meil olemas ammu juba, aga me ei kasuta seda kuna see on liiga kehva ja ei kostu eriti. Aga selle kuu jooksul saame käru valma  _________________ Igal reedel Friday Night Skate... koguneme jaani kiriku ees kell 19:30  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
R.olle.rblade

|
Postitatud: Teis 13 Juul, 2010 13:48.33 Teema: |
|
|
minu garaasis võib seda käru tuunida:P _________________ Ärge piinake ennast, tooge uisud minu kätte hooldusesse;) www.skate.ee/uisuhooldus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
R.olle.rblade

|
Postitatud: Teis 20 Juul, 2010 15:43.21 Teema: |
|
|
muusikakäru tarvis on vaja autovõimendit 2 või 4 kanaliga.. kas kellelgi on seda pakkuda mõistliku summa eest... _________________ Ärge piinake ennast, tooge uisud minu kätte hooldusesse;) www.skate.ee/uisuhooldus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kuurberg

Liitunud: 14 Juul 2005 Postitusi: 916 Asukoht: Loopera tee, Rae küla, Rae vald
|
Postitatud: Teis 20 Juul, 2010 16:14.57 Teema: |
|
|
mis hinnaklassi ta peab jääma ja kas on vaja 4 või 2 kanaliga ? saaksin kindlasti midagi uurida, aga infot oleks vaja. _________________ huumoriklubi "vanurid aasal" toetab skeiti ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
R.olle.rblade

|
Postitatud: Kolm 21 Juul, 2010 11:45.26 Teema: |
|
|
Kui ette mõelda, siis oleks vaja 4 kanaliga aga esialgu teeme lihtsama süsteemi, niiet piisab kahest kanalist, ehk siis sõltub hinnast.
Tony ütle mis on see summa mille eest võimendit lubada saab.
60 Ah aku hinnaklass on 900.- mida meil ka oleks vaja. _________________ Ärge piinake ennast, tooge uisud minu kätte hooldusesse;) www.skate.ee/uisuhooldus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
taivox
|
Postitatud: Teis 17 Aug, 2010 12:23.32 Teema: |
|
|
Lihtsam ostke üks suuremat sorti parateidel töötav makk ja sinna sisse akud. Kogu kulutus ehk 2000 eeku..see makk kinnitage jalgratta pakiraamile ja voila Samas annab ka vaimukamaid asju mõelda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|