| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
ts2rod FNS STAFF
|
Postitatud: Kolm 28 Juul, 2010 13:59.33 Teema: |
|
|
peaasi, et me p2rast m88da helsingit teid taga ei otsi samal ajal kui te meid otsite ;)
mul n2iteks telefon soomes ei t88ta, loodetavasti kellegil teisel on paremini. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tony FNS STAFF

|
Postitatud: Kolm 28 Juul, 2010 20:49.10 Teema: |
|
|
Ootame kindlasti ära ja ennem annab kindlasti teada kus  _________________ Igal reedel Friday Night Skate... koguneme jaani kiriku ees kell 19:30  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tony FNS STAFF

|
Postitatud: Nelj 29 Juul, 2010 21:47.37 Teema: |
|
|
Ts2rod Kellega koos sa tuled, palju teid on, ma pean ühe teie kontakti võtma, kellel telefon töötab ja soomlased saavad ka selle kontakti. _________________ Igal reedel Friday Night Skate... koguneme jaani kiriku ees kell 19:30  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
OPTIMIZaTor

Liitunud: 12 Aug 2009 Postitusi: 53 Asukoht: Tallinn, Kristiine.
|
Postitatud: Nelj 29 Juul, 2010 22:47.34 Teema: |
|
|
Kas keegi tuleb Viking xprs-iga 10:30 kohal katajanoka sadamas?
(Ma ei kujuta, ette, kus see Paavo Nurmi mälestusmärk, mis tänaval.)
Kui ma veel hilja broneerimisega ei ole jäänud, siis äkki veel tulen teiega. Aga üksi ei taha uitama selle koha otsimisel. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Andu FNS STAFF
|
Postitatud: Nelj 29 Juul, 2010 23:22.03 Teema: |
|
|
jou Andrei!
Meid läheb päris palju selle laevaga ja ei ole hiljaks jäänud homme teed bronni ja laup. Sõidame soome!
Ma tean ka suht täpsel kus see kuju ja kuidas sinna saab! _________________ www.rulluisud.ee |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tony FNS STAFF

|
Postitatud: Reede 30 Juul, 2010 02:29.31 Teema: |
|
|
Üks Soome uisutaja tuleb Viking line'i sadamasse teile vastu 10:30-ks ja siis sõidate koos kohtumispaigani. Eks nad teavad parimaid teid, kuidas sinna saada. Ja muidugi osta pilet ära. _________________ Igal reedel Friday Night Skate... koguneme jaani kiriku ees kell 19:30  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
OPTIMIZaTor

|
Postitatud: Reede 30 Juul, 2010 08:21.39 Teema: kas keegi veel tahab 200KR eest Helisingisse??? |
|
|
Mul on Vikinglin-i kinkekaart kahele inimesele (igaühele 200kr.). Võin kedagi kaasa võtta.
Ma broneerin lõunaks pileti ära. (Täna 9:00 (reedel) kohti veel on.)
Kas keegi soovib võin teise koha kellegi jaoks broneerida? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ts2rod FNS STAFF
|
Postitatud: Reede 30 Juul, 2010 09:35.45 Teema: |
|
|
| kas kinkekaardi koht on veel vaba v6i tellisid juba 2ra? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
OPTIMIZaTor

|
Postitatud: Reede 30 Juul, 2010 13:41.29 Teema: |
|
|
| ts2rod kirjutas: | | kas kinkekaardi koht on veel vaba v6i tellisid juba 2ra? |
Koht on nüüd kinni.
Viimati muutis seda OPTIMIZaTor (Reede 30 Juul, 2010 17:49.53). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ts2rod FNS STAFF
|
Postitatud: Reede 30 Juul, 2010 13:48.27 Teema: |
|
|
OPTIMIZaTor, vahepeal selgus kahjuks, et yks neiu, keda arvasin huvitatud olevat, ei oma 200't eeku, et reis 2ra teha, niiet minu poolt sinna kohale keegi kahjuks ei pretenteeri.
Endal on mul Viking Line pilet juba v2lja ostetud ;) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tannLukken Külaline
|
Postitatud: Laup 31 Juul, 2010 22:16.26 Teema: |
|
|
Tosi kiva skeitti   |
|
| Tagasi üles |
|
 |
OPTIMIZaTor

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
OPTIMIZaTor

|
Postitatud: Püh 01 Aug, 2010 11:02.55 Teema: Rahvas, jagame muljed ;) |
|
|
Jagage oma muljed. Siis teistel, kes ei käinud tekkib mingigi ettekujutus. Ja me oma vahel saame teada "kuidas kellelegi maitses".
Mulle üldselt väga meeldis. On nüüd palju põnevaid mälestusi.
Vanalinn on kohati pagana ebamugav rulluisutamise jaoks. Samas arhitektuur on huvitav. Ning siiski rulkadel liikuda saab palju kiiremini kui jalgsi. Palju põnevaid võimalusi freeskat-ingu jaoks. Hea, et kohalik rahvas vaatab rulluisutaja peale nagu hobuste ajal rahvas vaatas autode peale. Ehk hüppavad "silmad punnis" kõrvale ja tee on vaba V.o. see oli lihtsalt Soome viisakus v.o. tekitas hirmu kiivrideta sõitva lärmaka seltskonna rattaste sahin.
Pisut arusaamatuks jäi milleks me sõitsime "urban" tööstusrajooni grafiti seina juurde. Võib olla soomlased eeldasid, et me samuti joonistame midagi seina peale. Kuid mulle sellest polnud midagi teada. Juusiis infoliikumises kuskil juhtus tõrge. Ja üldiselt tundus asi siiski kuidagi veits organiseerimata, spontaanne. V.o. siiski soome sõpradel oli meile ettevalmistatud korralik "programm" kuid minul tekkis mulje, et seda programmi teistele ei ole tutvustatud. Ja seetõttu kohati olid märgatavad "arusaamatuse täis" pilkud.
Oli super mõnus ujuda pikniku peatusel!
Tempo oli parajalt kiire. Eriti arvestades tugevat vastassuuna tuult. Tundus sageli, et paljudele see tempo ei andnud skeidi eriti nautima.
Soomlaste eest käbu maha. Nende vanuses selliseid otsi teha on aukartust äratav. Nad olid üldse meie suhtes väga kannatlikud ja väga korrektsed.
Pisut kahju, et kogu grupp neli korda tükkideks jagunes. Samas v.o. ongi hea. Igaüks sai valida seda mida tahtis. Mõni kiirelt skeitima, mõni mõnusalt pikniku rannas tegema. Siiski tundus, et tervik kuidagi lagunes.
Koju tulles Vikinguga oli mõnus ja lõbus seltskond. "Jaffa" jääb pikkemaks ajaks meelde  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
OPTIMIZaTor

|
Postitatud: Püh 01 Aug, 2010 11:04.22 Teema: |
|
|
Muide, peaks ka soomlasi meile külla kutsuda. Ning organiseerida neile (eelnevaid vigu arvestades) korraliku skeidi Tallinnas.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nuxx
|
Postitatud: Püh 01 Aug, 2010 11:14.09 Teema: |
|
|
ebanormaalne rapsimine, siuh siia siuh sinna ja juba kolmandas kohas, ainuke asi mida jõudsid jälgida tee jalgeees.
õnneks mu telefon teeb pilte geotagiga - mul on nyyd vähemalt natuke õrna aimugi kus ma yldse käisin. _________________ Raske on olla normaalne |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|